Вечер на мюзикъла с Люси Дяковска

След огромния успех на двете изминали турнета и над 15 000 зрители, тази година проектът се завръща ексклузивно в София

  • Вечер на мюзикъла с Люси Дяковска
23.06.2018
гр. София, ул. Георги Бенковски 1


На 23-ти юни зала „България“ отново ще в в плен на мюзикъла със спектакъла на Люси Дяковска и Плевенска филхармония „Вечер на мюзикъла“. Специално участие в спектакъла ще има Националният филхармоничен хор „Светослав Обретенов“ с диригент Славил Димитров.

След огромния успех на двете изминали турнета и над 15 000 зрители, тази година проектът се завръща ексклузивно в София в залaта с най-добра акустика на Балканския полуостров. Двучасова програма, изпълнена с най-доброто от световния мюзикъл, цветна и магична, отвеждаща публиката в света на „Котките”, „Цар Лъв”, „Мулен Руж”, „Уестсайдска история”, „Клетниците“, „Исус Христос Суперстар“, „Коса”, „Кабаре” и „Чикаго".

 „Вечер на мюзикъла“ включва още компилация от песни на легендарната рок група Queen и популярни пиеси от Джордж Гершуин. „We will rock you“ ще звучи по-вдъхновено отвсякога.

Главните виновници за цялото вълшебство са Люси, диригентът Левон Манукян, който съвместно с талантливия пианист Георги Милтиядов се е погрижил за аранжиментите на парчетата и невероятните музиканти от Плевенска филхармония.

Люси ще ви изненада, както с нещо ново, неустоимо и нечувано до този момент, така и с гост-музиканти, поканени специалното за ексклузивния спектакъл - Мишо Йосифов, Веселин Веселинов-Еко и Преслава Пейчева.

Посетете мюзикъла, за да преживеете заедно историите, които ще ви разкаже Люси и емоцията, с която ще пътуваме във времето с изкуството наречено мюзикъл!

Подобни събития

 Дейвид Гарет с грандиозен концерт за турнето Explosive Live

Дейвид Гарет с грандиозен концерт за турнето Explosive Live

29.09.2018
гр. София, бул. „Асен Йорданов“ 1
Французинът с български произход Венсан Винел с първи концерт у нас на Франкофоли в Благоевград
A to JazZ Festival се завръща

A to JazZ Festival се завръща

06.07.2018 - 08.07.2018
гр. София, Южен Парк