Тайната на анагажиращите презентациии

Първото издание на Masters Of Know-How е за презентатори

  • Тайната на анагажиращите презентациии
08.02.2018
гр. Пловдив, ул. Гладстон 1, Bee Bop Cafe

Презентирате ли? А искате ли презентациите ви да са истински ефективни? След като Борис Христов препълни залата в Пловдив в края на миналата година, ето че моментът за неговото завръщане настъпи.

Борис ще бъде отново в Пловдив, с още по-силна лекция за изграждането на презентации. Ако искате да научите каква е тайната формула (крива) зад истински ангажиращите презентации и как можете да я приложите и вие, то този отворен семинар е точно за вас. 

Да, има такава и да, ще ви бъде показана не само на теория, но и как 356labs я прилагат както в техните презентации, така и в тези, които правят за клиентите си от целия свят! 

Запомнете мястото - Bee Bop Café, а датата e 8-ми февруари от 19 часа. Лектор на събитието е Боби Христов, основател на 356labs - единствената презентационна агенция в света, която две поредни години презентира на Microsoft Ignite - международна конференция, която всяка година събира над 25 000 души. Той е топ специалист в областта на изграждането на ефективни презентации и води обучения за клиенти от множество индустрии, а компаниите - клиенти са едни от най - големите брандове в света. 

Семинарът е подходящ за всеки, който иска да подобри презентациите си. Той е част поредицата Masters of know-how. Събития, инициирани отEventsMedia.bg. Той е напълно БЕЗПЛАТЕН, но със задължителна регистрация на следния линк: 


https://goo.gl/forms/G2bthGnvo3dnxFZz1

Събитието се осъществява в партньорство с 356labs и любезното домакинство на Bee Bop Café.

Подобни събития

Митове и легенди в презентирането

Митове и легенди в презентирането

23.01.2018
гр. София, Ангел Кънчев 3
Business Networking & Wine Masterclass

Business Networking & Wine Masterclass

09.02.2018
гр. Варна, бул. Княз Борис I 111