SQL Server Discovery Day 2018

Събитието се организира за трета поредна година и е традиционно събитие за SQL общността в България

  • SQL Server Discovery Day 2018
18.05.2018
гр. София, бул. Цариградско шосе 90

На 18 май в Бизнес център "Capital Fort" за трета поредна година ще се проведе SQL Server Discovery Day 2018. В първата част на събитието топ експертите – Маргарита Наумова (MCM, MCT и MVP), Розалина Захариева (SQL Server Consultant and Trainer) и Иван Донев (MCT, MCSE Data Management and Analytics) ще споделят опит и ценни съвети, посветени на тема SQL Server on Linux, Performance и Power BI Report Server. Във втората част участниците ще работят по практическо задание със състезателен характер и награди в групи.

Присъствието на SQL Server Discovery Day 2018 е безплатно. Местата са ограничени и се изисква предварителна регистрация тук. Своето място вече запазиха представители на водещи банки, телекоми и компании за разработка на софтуерни приложения.

"SQL Server Discovery Day се обособява като традиционно събитие за SQL общността в България. Това е един ден, в който всички колеги могат не само да се запознаят с новостите при Microsoft SQL Server. Те могат да създадат и поддържат полезни контакти, както и да обсъждат теми, свързани с тяхната професия. Ще се радваме, ако тази традиция се запази и занапред", сподели Маргарита Наумова, основател на SQL Master Academy и управляващ партньор на Инспирит ЕООД. 

Организатор на събитието е учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy.

Инспирит е създадена през 2010 г. от Маргарита Наумова, SQL Server експерт с повече от 15 години опит. Тя е един от 80-те специалисти в света, притежаващи най-високата сертификация в областта: Microsoft SQL Server MCM.

Основните сфери на дейност на компанията са свързани с предоставянето на консултантски услуги, обучения, SQL Server поддръжка и отдалечена поддръжка на бази данни.

SQL Master Academy е обучителен център, разработен от Маргарита Наумова, който има за цел да предостави на специалистите в областта на SQL Server и BI възможност да систематизират, профилират и задълбочат знанията и уменията си.

SQL Master Academy включва над 20 професионални курсове, покриващи изцяло темите, свързани с SQL Server, доказали на практика своето високо качество и работна приложимост.

Академията предлага също и специализирани работни семинари за дизайн на SQL Server решения, както и организиране и провеждане на обучения по индивидуални изисквания на клиентите.

SQL Master Academy работи в тясно партньорство със SolidQ в областта на BI обученията, благодарение на което разполага в портфолиото си и с уникална програма от професионални тренинги в сферата на Data Quality, Multidimensional Design, SSAS, ETL и SSIS.
Подобни събития

В2В продажби за технологични компании: стратегии за ефективен търговски процес
Drupal BootCamp 2018

Drupal BootCamp 2018

14.04.2018 - 15.04.2018
гр. Пловдив, ул. Цанко Дюстабанов 25
Въведение в openSUSE

Въведение в openSUSE

22.04.2018
гр. Варна, ул. Пенчо Славейков 50