Рок фестивал в долината на виното„Rock In The Wine Valley”

Рок и вино в с. Могилово

  • Рок фестивал в долината на виното„Rock In The Wine Valley”
09.06.2017 - 11.06.2017
с.Могилово

Първия по рода си рок фестивал в долината на виното„Rock In The Wine Valley” ще се проведе на 9, 10 и 11 юни 2017-а година.  W.A.S.P., Gotthard и Dirkschneider ще се включат като хедлайнери.

Именно на фестивала в село Могилово българските фенове ще могат за първи път да чуят и песни от новия дванадесети студиен албум на швейцарците от Gotthard - “Silver“, който ще бъде издаден на 13 януари 2017 година. Това ще бъде третатата творба на музикантите с новия им вокалист Nic Maeder, след като Steve Lee почина през 2010-а. Дискът е записан в Yellow House Studio (Лугано, Швейцария), а продуценти са Charlie Bauerfeind (HELLOWEEN, BLIND GUARDIAN) и Leo Leoni. Всички досегашни 11 албума достигаха до номер едно в Швейцария, което превърна групата в една от най-успешните банди в страната и в Европа. Gotthard имат над 2 милиона продадени албума в цял свят.

Бившият фронтмен на ACCEPT и настоящ на U.D.O., немската машина Udo Dirkschneider ще допълни силния лайнъп на „Rock In The Wine Valley” с изпълнения на парчета на ACCEPT. За последен път феновете ще могат да чуят легендарните песни с оригиналния им глас. Немският хеви метъл ветеран е бил част от фестивали като Wacken Open Air, където свири заедно с военен оркестър, а сега идва на фестивала в Midalidare. Dirkschneider е записвал песни с Helloween имал е изпълнения с Doro Pesch и HammerFall, както и запис на парче с Mr. Lordi. 

Подобни събития

Кралиците на Диското в София

Кралиците на Диското в София

Събития
29.04.2017
гр. София, бул. Асен Йорданов 1
Марио Бионди – гласът на любовта ще омагьоса София
Analogue Showcase

Analogue Showcase

28.01.2017
гр. Пловдив, кв. Капана
CAMP 2017:Фестивал за електронна музика, нови медийни изкуства и пърформанс
Hills of Rock ще покрие със сцени Гребаната база в Пловдив

Hills of Rock ще покрие със сцени Гребаната база в Пловдив

30.06.2017 - 01.07.2017
гр. Пловдив, Гребна база
NU/ANCE представят дебютния си албум, продуциран от Ерин и Таш от група Jeremy?