Реклама


Искате ли да увеличите посещенията на вашите събития или курсове? 

Тук е мястото, където можете да представите бизнеса си според търсенето на потребителя бързо и лесно на нашата многохилядна аудитория и да постигнете това.

Рекламата е важна инвестиция за всеки бизнес.

Чрез нас рекламата достига до точния потребител, който търси точно вашето събитие или курс. Също така тя достига и до много други, които могат да открият тепърва интерес към това, което предлагате. Нашата аудитория е интелигентна и с интерес към много области от бизнеса и живота. Именно затова категориите ни са в много сфери и предлагаме разнообразни събития.

Нуждаете се от индивидуален подход към своите клиенти?

При нас можете да получите идея за него. Предлагаме различни подходи, чрез които можете да заинтригувате своите клиенти. Новини, ПР-публикации, публикации във Фейсбук, съобщения и банери. Ще изготвим индивидуална оферта специално за вашата организация, в която да се включат пакет от рекламни услуги за по-голяма ефективност на рекламата чрез многоканални инструменти за достигането й.


Начини за реклама при нас: 

На първо място съобщение за вашето събитие ще се появи на заглавната страница, както и при търсене по вид, категория и град. Според вашите предпочитания, то може да бъде на началната страница, публикувано в графа препоръчани сред първите предложения или под тях. Във всяко съобщение ще има подробна информация за това как потребителите ще могат да се запишат при Вас, къде да ви посетят, информация за лекторите, както и какво да очакват от програмата на събитието или курса. 

Можете да рекламирате при нас чрез банер
 на видно за потребителя място в нашия сайт. Видовете банери са: 
Слайдер на началната страница.

Банери отстрани, които остават на всяка страница.

Банер под или над новините.

Други банери според вашето желание.


Предлагаме и публикуване на статии за събитието ви в сайта ни, а също и в социалните ни мрежи. 

Статиите за събитието Ви могат да бъдат под формата на: 

Блог статии, които се появяват отстрани на началната страница.

Новини, които се появяват най-отгоре на началната страница.

Блог статиите могат да бъдат различни, като например обзорна статия за Вашата организация и дейността Ви, с акцент върху това, с което сте полезни и различни. Може да бъде интервю или информативна полезна статия за даден проблем, който решавате вие чрез вашите обучения/семинари.

Тези публикации ще бъдат качвани във фейсбук страничката на сайта. Нямат срок и ще останат в нашия сайт и фейсбук профил. По този начин когато някой търси информация за Вас или вашата услуга, ще има достъп и до тези материали, независимо кога се осъществява търсенето. 

Публикациите могат да се пишат или от вас, или от нас по ваши материали. 

Уточнение. Всяко съобщение за събитие се изтрива от началната страница и преминава в графа "минали събития" след деня на провеждане на даденото събитие. Това не важи за публикациите в новините и блога.

Всички събития, семинари, уебинари и обучения с вход свободен могат бъдат публикувани в нашия сайт напълно безплатно в началната страница, както и да бъдат показвани при търсене по вид, градове и категории. 


Newsletter