Реклама


Искате ли да направите своя бранд по-разпознаваем? 

Тук е мястото, където можете да представите бизнеса си според търсенето на потребителя бързо и лесно на нашата многохилядна аудитория и да постигнете това.

Рекламата е важна инвестиция за всеки бизнес.

Чрез нас рекламата достига до точния потребител, който търси точно вашите продукти и услуги. Също така тя достига и до много други, които могат да открият тепърва интерес към това, което предлагате. Нашата аудитория е интелигентна и с интерес към много области от бизнеса и живота. Именно затова категориите ни от събития са в много сфери.

Нуждаете се от индивидуален подход към своите клиенти?

При нас можете да получите идея за него. Предлагаме различни подходи, чрез които можете да заинтригувате своите клиенти. Новини, ПР-публикации, публикации във Фейсбук, съобщения и банери. Ще изготвим индивидуална оферта специално за вашата организация, в която да се включат пакет от рекламни услуги за по-голяма ефективност на рекламата чрез многоканални инструменти за достигането й.


Начини за реклама при нас: 


Можете да рекламирате при нас чрез банер
 на видно за потребителя място в нашия сайт. Видовете банери са: 
Слайдер на началната страница.

Банери отстрани, които остават на всяка страница.

Банер под или над новините.

Други банери според вашето желание.


Предлагаме и публикуване на статии за компанията ви в сайта ни, а също и в социалните ни мрежи. 

Статиите за събитието Ви могат да бъдат под формата на: 

Блог статии, които се появяват отстрани на началната страница.

Новини, които се появяват най-отгоре на началната страница.

Блог статиите могат да бъдат различни, като например обзорна статия за Вашата организация и дейността Ви, с акцент върху това, с което сте полезни и различни. Може да бъде интервю или информативна полезна статия за даден проблем, който решавате вие чрез вашите услуги и продукти

Тези публикации ще бъдат качвани във фейсбук страничката на сайта. Нямат срок и ще останат в нашия сайт и фейсбук профил. По този начин когато някой търси информация за Вас или вашата услуга, ще има достъп и до тези материали, независимо кога се осъществява търсенето.