Нешка Робева с "Няма такова шоу" в няколко града

Ако искате да се посмеете, да се порадвате на младостта, таланта и красотата на прекрасните български деца, посетете това шоу

  • Нешка Робева с "Няма такова шоу" в няколко града
09.12.2017 - 19.12.2017
гр. София, бул. България 1

След изключителния успех на спектакъла "Търси се Фигаро. Последната грешка на Нешка" от миналата година, тази предстои нов комедиен спектакъл в Пловдив , София, Бургас, Русе и Варна. Той е озаглавен "Няма такова шоу" и обещава забава с участието на Клуб по Художествена гимнастика -"Левски" и танцьорите от "Нешанъл арт".

Действиeто се развива в една от спортните зали, докато младите гимнастички провеждат своите балетни занимания. В един момент нахлуват група танцьори, след тях момичета с различни уреди, треньори, музиканти, певци...Появяват се и гостите...Всички са учудени, какво става? Станало е това, което никога?! не се е случвало - недоразумение.

Променен е часът на генералната репетиция за Коледното празненство... И както винаги - всеки твърди, че е прав. Започва необичаен спор, в който участниците използват най-силното си оръжие. Докато едни размахват кърпички под звуците на народна музика, други започват да хвърлят бухалки и ленти, търкалят топки, хвърчат обръчи и въжета. Гостите, са меко казано стреснати, от темпераментната разправия...

Възцарява се тишина, едва, когато една от най- малките гимнастички издига глас и запява, а съотборничките й заиграват между краката на по-големите. Всички аплодират, но редът вече не може да бъде възстановен.

В артистичен безпорядък, достигащ често да абсурден комизъм, се редуват музика, песни, танци с уреди и без уреди... Всички са въодушевени от мисълта, че ще покажат най-хубавото, от това, което умеят, защото са обединени от една кауза - да помогнат на най-титулования клуб по художествена гимнастика в света - "Левски".

Само "Левски". Без до него да се перчат имената на бивши величия...Този самотник "Левски", който години наред чрез красотата на своите момичета, просълзяваше българите и изправяше света на крака пред трибагреника. Гостите аплодират, включват се в програмата, заявявайки своето пристрастие към малцината Дон Кихотовци останали в България. Кои са те? Разрешете ми да запазя изненадата за премиерата.

А когато се включат и треньорките?!...

Няма такова шоу!

Не е имало и не може и да има. Защото нито програмата, нито участниците могат да бъдат копирани.

Ако искате да се посмеете, да се порадвате на младостта, таланта и красотата на прекрасните български деца, заповядайте в НДК  в София на 11- декември, в Комплекс "Сила" в Пловдив на 15-ти декември, във Варна на 19-ти декември, в Русе на 9-ти и в Бургас на 14-ти декември. 

Повече информация за билетите ( от 20 до 40 лв.) и местата на провеждането можете да откриете в мрежата на Eventim.


Подобни събития

FLEXX BALLET - върхът на руската танцова шокла в три града и нас

FLEXX BALLET - върхът на руската танцова шокла в три града и нас

Събития
16.12.2017 - 18.12.2017
Варна, Велико Търново, Бургас