Накарай света да се върти около творчеството ти

Любомир Сергеев е един от малкото български фотографи, които е направил успешно този скок и от години работи по интересни проекти за световни марки извън рамките на България.

  • Накарай света да се върти около творчеството ти
13.06.2017
гр. Пловдив, ул. Бетховен 12

Съвременните форми на комуникация предоставят страхотни възможности работата ви да бъде виждана по цял свят. Във фотографията това означава, че творчеството ви може да бъде популярно сред хора по цял свят, а вие да се реализирате в различни точки на света.

Любомир Сергеев е един от малкото български фотографи, които е направил успешно този скок и от години работи по интересни проекти за световни марки извън рамките на България. За щастие той винаги се връща и е готов да сподели опита си, за да ни разкаже как един български фотограф може да стигне до Ню Йорк.

На 13-ти юни от 19:00 часа, в Пловдив , в кафе-бар Отсреща, предстои една лекция, която ще „отвори света“ за вашето творчество. В интернет, а и не само, има хиляди сайтове и възможности за популяризиране на фотография. Някои от тях са платени, други не. Някои от тях работят, други не толкова добре. Любомир Сергеев ще ни разкаже за своя дългогодишен опит с най-различни платформи, в които може да промотирате работата си. Ще сподели плюсовете и минусите на всяка една и ще ви запознае с възможности, за които вероятно не сте и предполагали.

ВХОД 10 лв. / за членове на Клуб Фото Свят събитието е безплатно. Предварителната регистрация можете да направите на този линк.

Подобни събития

Артистите слизат от сцената в Мини Арт Фест

Артистите слизат от сцената в Мини Арт Фест

16.06.2017 - 26.06.2017
гр. София, Борисова градина
Вечери за дигитални наивници

Вечери за дигитални наивници

Събития
07.06.2017
гр. София, ул. Сердика 20
Тридневен творчески маратон за иноватори

Тридневен творчески маратон за иноватори

09.06.2017 - 11.06.2017
гр. Варна, бул. „Христо Ботев“ 1910