Модерни интериорни решения в Международен панаир Пловдив

Елегантни и функционални предложения за техния дизайн ще покажe „Дибла – идеи и продукти за интериора“.

  • Модерни интериорни решения в Международен панаир Пловдив
21.02.2018 - 25.02.2018
гр. Пловдив, бул. цар Борис III Обединител 37


Уникални дизайнерски решения ще бъдат показани в Международен панаир Пловдив в дните от 21 до 25 февруари 2018 г. по време на Международното изложение „Дибла - идеи и продукти за интериора”. Новата инициатива разширява специализираната изложба за оборудване за хотели и заведения „Хорека“ и се осъществява съвместно с Националната платформа за интериорен и продуктов дизайн „Дибла“. Фирми от бранша ще презентират изделия и услуги за хотели, ресторанти, барове, търговски обекти, СПА центрове, обществени сгради и жилища.  

Обогатяването на изложбата дава възможност на фирми, работещи в областта на дизайна, да се представят на единствения на Балканите мегафорум за агробизнес, вино, храни и хорека сектора, привличащ всяка година близо 45 000 посетители от България и света.  Новата инициатива обхваща браншовете: обзавеждане и декор, дизайн и проектиране, ресторантско и барово оборудване, мебели и аксесоари, хотелско и търговско оборудване, обзавеждане и оборудване на спа и фитнес центрове, интериорен текстил, софтуерни системи и приложения. Така се създава обща бизнес мрежа с фирмите, участващи в международните изложби „Агра“ и „БиоАгра“ - за селско стопанство, „Винария“ - за лозарство и винарство,  „Фудтех“ - за хранителната индустрия, и „Вкусове от Италия“, които са част от мегафорума.

Модерната тенденция за развитие на тези сектори налага комбинирани решения. Все повече винарски изби, предприятия за храни и ферми предлагат продуктите си в собствени зали за дегустации, фирмени магазини и ресторанти, хотели и къщи за гости. Елегантни и функционални предложения за техния дизайн ще покажe  „Дибла – идеи и продукти за интериора“.

Изложителите в мегафорума отново ще демонстрират иновативни технологии и техника за селското стопанство, лозарството, винарството и хранителната промишленост. Градът на виното и деликатесите ще бъде още по-голям, отново ще събере утвърдени и нови производители и търговци. 

Четвъртото издание на мащабното икономическо събитие ще акцентира на промяната в секторите по цялата верига от полето до трапезата. Амбицията на бизнеса вече е да създава не просто продукти, а начин на живот – с по-високо качество, здравословен, екологичен и естетичен. Част от тази тенденция е и включването на  изложението за дизайнерски решения в рамките на мегафорума. 

Голямата среща на елита от селското стопанство, винарството,  хранителната индустрия и интериорния бранш ще се проведе от 21 до 25 февруари 2018 г. в Международен панаир Пловдив. Подобни събития

Grand Chocolate Festival

Grand Chocolate Festival

Събития
10.03.2018 - 11.03.2018
гр. София, Бул Цариградски шосе 147
Балетно студио „Буратино“ представя спектакъла „Парченца идеи“
Lara Fabian в София

Lara Fabian в София

27.03.2018
гр. София, бул. България 1
Новите тенденции в света на храните и напитките

Новите тенденции в света на храните и напитките

21.02.2018 - 22.02.2018
гр. Пловдив, бул. Цар Борис III Обединител 37
Изложение за сватби и събития

Изложение за сватби и събития

27.01.2018 - 28.01.2018
гр. Пловдив, бул. Цар Борис III Обединител 37
Изложба на шоколадови фигури  във Велико Търново

Изложба на шоколадови фигури във Велико Търново

08.02.2018
гр. Велико Търново, ул. Оборище 18
Винария 2018 в града на виното и деликатесите

Винария 2018 в града на виното и деликатесите

22.02.2018 - 25.02.2018
гр. Пловдив, бул. Цар Борис III Обединител 37