Мисия Здраве - празник за цялото семейство

Един идеален повод да излезнете в парка с цялото семейство

  • Мисия Здраве - празник за цялото семейство
01.06.2018 - 03.06.2018
гр. София, Княжеска градина

Мисия Здраве 2018 е идеален повод да излезнете в парка с цялото семейство и „да съчетаете полезното с приятното“.

Събитието представя както традиционната медицина, така и множество алтернативни методи и продукти за поддържане на добро здраве, красив вид и добра форма.

Ето какво казва един от създателите на събитието и ръководител на цялатата организация, Георги Табаков: „За здравето е необходимо знание – събитието "Мисия здраве" предоставя възможност всеки да научи нещо повече и нещо ново от първа ръка за най-актуалните продукти и услуги в сферата на здравето и красотата.“

Това е фестивал където всеки може да намери както информация, така и забавление. На събитието ще откриете: Представяне на нови здравословни и козметични продукти и услуги; За децата - множеството игри и забавления; Забавна програма на сцената. Много спорт; Подаръци и награди от изложителите; Безплатни прегледи и консултации със здравни специалисти.

В течение на шест години, екипът на "Мисия Здраве" наложи формата „празник на открито за цялото семейство“ при организирането на изложения и фестивали, насочени към крайния потребител на здравословни продукти и услуги. Тази съвременна форма на директен контакт беше рядкост преди 2013 г., а сега е вече тенденция, която и други започнаха да следват. 

Програмата включва тридневната програма на сцената за позитивно настроение на събитието. Редуват се  интересни демонстрации с полезна информация, музика, танци и песни. Игрите с публиката са основна част от програмата – всеки посетител може да участва във викторините и томболите и да спечели някоя от стотиците награди, осигурени от изложителите. 

Всяко ново издание на „Мисия здраве“ предлага все повече спортни дейности, в които всеки желаещ може да се включи: спортни танци, бягане, йога, бойни изкуства, екстремни спортове, волейбол, бадминтон, стрелба с лък и други.

През първия уикенд на юни, отделете 1-2 часа от вашето време, за да научите повече за новите продукти и услуги, свързани със здравето, красотата и здравословния начин на живот. Лесно и удобно е - всичко се намира на едно място – в Княжеската градина, в близост до изхода на метро станция "СУ Климент Охридски". 

Входът е свободен. Очакват ви свежи и позитивни емоции.