Ladies In Business - Networking&Wine

Това e едно специално нетуъркинг събитие за дами, бизнес и вино

  • Ladies In Business - Networking&Wine
20.04.2018
гр. Плувдив, ул. Хан Кубрат 8

Всяка бизнес дама е напълно различна, с уникален подход и разбиране за ситуациите и решенията в управлението. Често това са мъжки момичета с нежна осанка, които могат да намерят изход от всяка една трудна ситуация. Именно тази решимост и деликатност, с които само една жена може да борави перфектно, водят до забележителни резултати. Ако вие също сте част от този свят и мислене и искате да се запознаете и да прекарате време с жени, които срещат същите трудности и успехи като вас, или пък планирате да започнете бизнес, но искате да знаете в какво се забърквате от тези, които вече ръководят такъв, заповядайте на 20-ти април в Сезони на една приятна вечер с прекрасни дами и специално селектирано вино.
Това e едно специално нетуъркинг събитие за дами, бизнес и вино. За всички, които имат свой бизнес, кариера или пък намерението да стартират свое начинание.
Разбира се, мъжете също са добре дошли, стига да имат желание да се включат с настроение, полезни идеи и съвети. 
Запомнете, не оставайте до късно в офиса на 20-ти, защото това е вашата вечер! За повече информация, можете да последвате събитието във фейсбук на този линк.