Кулинарна работилница "Back to School"

Как да се завърнем към работните задължения, но не и към вредните навици

  • Кулинарна работилница "Back to School"
30.09.2016
гр. София, ул. Кишинев 17

С приключването на отпускарския сезон и с наближаването на учебната година, често изпадаме в стрес заради връщането към динамичното ежедневие и необходимостта да жонглираме с множество задачи.

В такива моменти често забравяме, че здравословното хранене не е каприз или прищявка на модерното време, а е необходимост, от която зависи нашето цялостно здравословно състояние, енергия и тонус за настъпващите месеци на есенна умора.

Кулинарната работилница "Back to School – бързи и здравословни рецепти за заети хора", ще събере кулинарни ентусиасти и любители на здравословното хранене за една екпресна демонстрация какво здравословно хапване можем да си приготвяме за нула време.

Дали ще е закуска за на крак по път към работа, дали ще е нещо, което да хапнем на спокойствие в офиса, дали ще е леко хапване, което детето да вземе за училище или пък нещо удобно, което да хапваме на път вместо чипсове и вафли, Софи Йотова от www.foodieboulevard.com ще покаже няколко много практични и адаптивни идеи за здравословни рецепти, с които могат да се справят дори прохождащите кулинари.

Заповядайте на 30ти септември в 19:30 в Био магазин Spiralaна улица Кишинев 17 (срещу входа на Южен парк на ул. Козяк в кв. Хладилника) за една забавна, вкусна и много практична петъчна вечер.

Доброто настроение и дегустацията на здравословни вкусотийки са гарантирани! Софи Йотова ще демонстрира на живо приготвянето на няколко от любимите си експресни здравословни рецепти, ще сподели своите трикове за бързи сутрешни закуски, а желаещите ще могат да се включат в приготвянето на някои от здравословните изкушения.

Записване: За да се включите в работилницата, трябва предварително да заявите участие. Записването става на телефон: 0885911107, в Био магазин Spirala, както и на имейл spiralabg@gmail.com. Таксата за участие е 10 лв.

 

 

Notice: Undefined offset: 0 in /home/eventsme/public_html/vqmod/vqcache/vq2-catalog_view_theme_eventmedia_template_product_product.tpl on line 767Notice: Undefined offset: 0 in /home/eventsme/public_html/vqmod/vqcache/vq2-catalog_view_theme_eventmedia_template_product_product.tpl on line 768

Подобни събития

Коледна работилница за здравословни изкушения

Коледна работилница за здравословни изкушения

Събития
18.12.2016
гр. София, Бул. Цариградско шосе 115
Newsletter