Коледна работилница за здравословни изкушения

Това е коледна работилница за здравословни изкушения, която ще ви даде прекрасни практични идеи за това как да направите и своята Коледа малко по-различна.

  • Коледна работилница за здравословни изкушения
18.12.2016
гр. София, Бул. Цариградско шосе 115

Какво е Коледа без тонове храна? Всякакви лакомства, всякакви шарени изкушения, на които просто дори не се и опитваме да устоим. Десетки блюда, които с притегателна сила ни карат да пренебрегваме потенциалното преяждане, което рядко води до приятни усещания. Ако желаете да избегнете всичко това и да узнаете как тази храна може да бъде не само вкусна , но и здравословна, посетете коледната работилница на Софи Йотова. Създателката на най-вкусния здравословен блог Foodie Boulevard за пореден път ще демонстрира своите уникални умения да "твори" здравословна, вкусна и красива храна за най-красивия християнски празник - Коледа.

Това е нейната първа  Коледна работилница за здравословни вкусотии в партньорство с Ola Taste of Med и The Mall и ще се осъществи в The Mall na 18 декември от 15:00 до 16:30 на ниво 2, точно срещу Ola Taste of Med. Kакво точно ще се случва и цялата програма на работилницата може да видите ТУК.

Софи, която познаваме от Кулинарна работилница "Back to School" и Foodie Boulevard споделя със своите читатетели и почитатели на здравословното хранене:

"В България именно Коледа е празникът, който сякаш ни обединява най-силно. Някои от най-скъпите ми детски спомени са свързани именно с Коледа. Всяка година настъпва едно прекрасно пътуване във времето, защото с близките ми започваме да си спомняме красиви картини и забавни моменти от годините назад. Коледа е празникът, който асоциираме с топлите чорапки подарък от баба, с многото мандарини и шоколадови Дядо Коледовци, с пукащи камини, с аромат на горещ шоколад или греяно вино с карамфил и канела, с многото лепкав сняг и войните със снежни топки, с морковите, които потайно измъкваме от кухнята, за да ги боднем за нос на снежни човеци…

Точно заради цялото това вълшебство, за мен Коледа е едно ежегодно чудо, което ние сами си сътворяваме. Да, имала съм и Коледи, в които подаръците са били оскъдни, трапезата е била скромна и дори не е имало сняг, който да допринесе за магията. Но въпреки това всяка Коледа е била вълшебна и специална по свой начин, защото съм била в компанията на прекрасното си семейство и най-близките си хора."


Нейната коледна работилница за здравословни изкушения ще ви даде прекрасни практични идеи за това как да направите и своята Коледа малко по-различна. Подобни събития

Кулинарна работилница "Back to School"

Кулинарна работилница "Back to School"

Събития
30.09.2016
гр. София, ул. Кишинев 17
Руски цирк върху лед в София

Руски цирк върху лед в София

Събития
07.12.2016
гр. София, Зала Армеец
Изложба „Индия Ала Прима“ в София

Изложба „Индия Ала Прима“ в София

01.12.2016 - 30.12.2016
гр. София, ул. Цар Самуил 90
Кулинарно шоу с ястия от 4 краища на света

Кулинарно шоу с ястия от 4 краища на света

Събития
10.12.2016
гр. София, ул. „Околовръстен път“
Благотворителен базар от пловдивски учeници

Благотворителен базар от пловдивски учeници

Събития
18.12.2016
гр. Пловдив, Гребна База
Благотоворителен Коледен базар

Благотоворителен Коледен базар

22.12.2016
гр. Пловдив, ул. ул.“Христо Чернопеев“ №17
Newsletter