Кариера в България. Защо не?

Десетото издание на Форум ”Кариера в България. Защо не?” предстои да се осъществи на 5-ти септември в Интер Експо Център София.

  • Кариера в България. Защо не?
05.09.2017
гр. София, бул. Цариградско шосе 147


Десетки компании участват всяка година, а над 90% от работодателите участват в няколко поредни издания. Компаниите-изложители са с разнообразен профил – от стартиращи компании, до големи интернационални офиси в сферата на финансите, фармацията, услугите, банките, храните и напитките, ИТ и бизнеса, медиите, НПО и други. Според работодателите, кандидатите с опит в чужбина често са по-отговорни, инициативни и адаптивни в българската среда.

 

Присъствието на форума осигурява не само лична среща с работодатели в страната, но предлага и платформа за споделяне на опит, контакти и идеи между кандидатите. По време на целия ден тече и семинарната програма с лекции, работилници, дискусии, където избрани лектори и професионалисти споделят опит на тема бизнес в България, професионално развитие и кариера и други. Посетителите могат да се възползват също от кариерни консултации и проверка на своята автобиография, както и да срещнат нови и стари приятели в специалните нетуъркинг зони.

 

Всяка година присъстват както хора, които вече са се върнали в България, така и такива, които в момента проучват възможностите на родния пазар. Участието е безплатно, като за да посетите форума е нужно да направите своята регистрация тук.


Как премина форума миналата година, можете да видите тук.

 

Организаторите , сдружение “Тук-Там” и фондация “Идентичностза България”споделят една голяма цел. Тя е да съберат българи от цял свят, които имат обща визия за бъдещето - да бъдат у дома и да приложат наученото тамобратно в страната ни, като работят за хора, които ценят опита в чужбина и показват с работата си, че в България има чудесни възможности за развитие.

 

Notice: Undefined offset: 0 in /home/eventsme/public_html/vqmod/vqcache/vq2-catalog_view_theme_eventmedia_template_product_product.tpl on line 767Notice: Undefined offset: 0 in /home/eventsme/public_html/vqmod/vqcache/vq2-catalog_view_theme_eventmedia_template_product_product.tpl on line 768
Newsletter