Изложение Светът на мебелите

Кухнята на вашите мечти – мисията възможна

  • Изложение Светът на мебелите
24.04.2017 - 28.04.2017
гр. София, бул. Цариградско шосе 147

Едно от основните желания на всеки кулинар е да твори в кухня, създадена по негов вкус. Само при това условие кулинарът може да се „развихри“ и, давайки пълна свобода на действията си, да създаде своите най-прекрасни ястия.

Може би се питате: „Как да създам кухнята на своите мечти?“. Отговорът ни е – посетете изложенията Техномебел и Светът на мебелите в Интер Експо Център – София. Те ще се проведат от 24 до 28 април. На „Светът на мебелите“ ще откриете възможни решения за мебелите си и интериорния текстил, а „Техномебел“ ще ви предложи най-новите декори на плочи, работни плотове, мебелни вратички, уреди за вграждане, мивки и смесители, функционални и ергономични механизми. И още много.

Разбира се, нужен е и хладилник...

Осигуряването на подходящите условия за съхранение на продуктите е от основно значение за качеството на ястието, което готвим. За това ще се погрижат новите модели хладилници и виноохладители с иновативната BioCool технология в хладилната част, предложени на Техномебел. Новото поколение електроника предоставя възможността всеки клиент сам да направи подбор от група уреди, които могат да съставят SBS (side by side).

Ще се запознаете още със системата за съхранение от типа „направена за всеки“, Tя е многофункционална – за кухнята, дневната, трапезарията и кабинета. Не е нужно да се захваща към вратата, което я прави подходяща за много дизайни и приложения, като например за системи с плъзгащи се врати, а едновременното с това дава ясна видимост на цялото съдържание – като виртуално „представяне“ за потребителя. 

Тук ще откриете и стилни, елегантни и функционални, а масивните маси, изработени от цели ламели дъб – с дебелина между 40-60 мм, със сигурност ще ви дадат полезни идеи за дизайна у дома. Ще намерите и  луксозни метални плочи с алуминиево покритие и съвременни декори, перфектно имитиращи дърво, камък и мрамор.

Светът на мебелите – кухни по индивидуален дизайн

Посещавайки Техномебел и Светът на мебелите, ще се вдъхновите и ще създадете своето място за готвене. Защото освен иновативните продукти, компаниите тук предлагат и изпълнение на индивидуални проекти, в които ще бъдат отчетени всички ваши изисквания – до най-малката подробност. Подобни събития

ON! Anime зоната на ON! Fest 2017 - изключителен форум за аниме в България

ON! Anime зоната на ON! Fest 2017 - изключителен форум за аниме в България

Събития
24.06.2017 - 25.06.2017
гр. София, бул. Цариградско шосе 147
MachTech&InnoTech Expo 2017

MachTech&InnoTech Expo 2017

Събития
04.04.2017 - 07.04.2017
гр. София, бул. Цариградско шосе 148