Форум Ключ - Щото Така!

Форум КЛЮЧ е нещото, което в рамките на няколко часа изправя хора с идеи и каузи с положително значение за българското общество на сцената, обединява ги с публиката и изгражда една голяма общност.

  • Форум Ключ - Щото Така!
31.03.2018
гр. София, ул. Върбица 12

На 31 март Форум Ключ ще се състои в Модерен театър от 13.00 ч. За дванадесети пореден път ще бъдат представени хора и каузи, които не противопоставят, не разграждат, а изграждат. Изграждат онова, което всеки от нас иска да види живо и истинско около себе си, а именно – общности.

Форум КЛЮЧ дава сцена на тези хора, за които си заслужава да се чуе, тези, които правят нещата именно ‘Щото така! И го правим с удоволствието, с което ни зареждат срещите с бъдещите КЛЮЧари. Те дават смисъл и вяра, че не всичко е втори лифт, трети вестник, пета концесия, павета на Дондуков, клетка за лъвчета в зоопарка в Пазарджик, феодални кметове и т.н.

Изворът на това споделяне са очите на всеки от поканените за участие хора. Потокът на вдъхновението е усмивката на всеки посетител в залата. Спойката на всичко до тук е доверието, видимо през всяка минута от събитието – онази симбиоза между хора на сцената, хора в залата, каузьори във фоайето, партньори с чист и прозрачен бизнес, идеята да си част от едно цяло, което ти дава крила.

На 31 март 2018 предстои 12-тото издание на интересното мотивационно събитие, което изкарва хората от домовете им в събота и ги приковава с очи към сцената в гледане на нещо много повече от конференция, форум или talk-събитие. Форум КЛЮЧ е нещото, което в рамките на няколко часа изправя хора с идеи и каузи с положително значение за българското общество на сцената, обединява ги с публиката и изгражда една голяма общност.

Тази година не прави изключение.

За няколко вълнуващи часа ще има теми, в които всеки от вас ще има възможност да открие по малко вдъхновение за себе си. За какво ще се говори ли? За доброто. Ето и няколко КЛЮЧови подсказки:

Тази година не прави изключение. Можете да се регистрирате безполатно за събитието на този линк.

Подобни събития

Design Thinking - бизнес обучение за студенти

Design Thinking - бизнес обучение за студенти

24.03.2018
гр. София, бул. Цариградско шосе 111