Design WeekEnd 2018

Design WeekEnd е организирано от дизайнерът Емил Тотев и неговия екип под мотото: Creativity. Passion. Design.

  • Design WeekEnd 2018
31.03.2018 - 01.04.2018
гр. Пловдив, бул. Марица 154 А
Design WeekEnd

Design WeekEnd тази година предстои да се организира за първи път в Пловдив. Събитието е едно от малкото дизайн събития в България, което включва лекции от дизайн професионалисти и състезание с кратки срокове, предизвикващо приятно напрежение в очаквания на крайния резултат. 

Design WeekEnd 2018 се провежда за трета поредна година, а в допълнение на традиционните лекции е и нелеката задача към участниците - да изградят бранд за малко повече от 24 часа. Събитието ще се проведе от 30-ти март до 1-ви април.

На 30 март (петък) след регистрацията и откриването на Design WeekEnd 2018, всеки от участниците ще има възможност да сподели малко повече за своите умения, идеи и проекти, да срещне нови приятели, а защо не и колега за бъдещ проект. Събота стартира с обявяването на отборите и общ панел състоящ се от лекции предназначени за всички участници. След това участниците получават своето уникално задание като ще имат цялото време на света до вечерта в неделя, когато ще покажат вече изработеният готов техен бранд. Следобед са подготвени панели в трите категории на Design WeekEnd (Vector, Raster, Motion) като всеки панел съдържа по 2 лекции, фокусирани върху практически моменти в работата на дизайнерите. Неделния ден е отделен единствено на работа по брандовете на отборите, а редом до тях ще бъдат ментори, които да ги подкрепят и съветват и имат възможност за мигновена обратна връзка към участниците.  Събитието е насочено към заинтересовани млади дизайнери от 10-12 клас и студенти от цялата страна. За повече информация и регистрация, посетете сайта тук. 

Подобни събития

Безплатен семинар за контент маркетинг

Безплатен семинар за контент маркетинг

15.03.2018
гр. Пловдив, бул, Марица 154, 1А
Design Thinking - бизнес обучение за студенти

Design Thinking - бизнес обучение за студенти

24.03.2018
гр. София, бул. Цариградско шосе 111
В2В продажби за технологични компании: стратегии за ефективен търговски процес
One Day Design Challenge

One Day Design Challenge

21.04.2018
гр. Пловдив, бул. Кнаягиня Мария Луиза 16