Creativity Now: Lubo Sergeev

Събитие, чрез което можете да отключите креативността си

  • Creativity Now: Lubo Sergeev
20.02.2018
гр. Варна, ул. София 1

Creativity Now е форматът, в който организаторите всеки месец ви срещат с вълнуващи хора от креативната индустрия и техните проекти, които да ви вдъхновят и провокират да отключите креативността си. Независимо дали сте фотограф, писател, дизайнер, архитект, изобретател, художник, независимо как сте свързани с изкуството и креативната индустрия, целта на Creativity Now е да развиете своя творчески потенциал, да срещнете like-minded хора и да научите нещо ново и вдъхновяващо. 

На 20.02 от 18:30ч предстои среща с Любомир Сергеев – един от най-добрите български и световни фотографи, основател и собственик на Sergeev Studio.

Любомир Сергеев е с повече от 19 години опит в сферата на рекламата, ретуширането и комерсиалната фотография. Той е носител и на наградата, която е равносилна на "Оскар" в средите на фотографията - статуетката "Виктория". Класифициран е шест поредни години сред двестата най-добри дигитални фотографи в света според престижната класация на Luerzer’s Archive Top 200 Specials. Любо е истинско вдъхновение за фотографи от целия свят. 

Входът за това събитие е 10лв, като билети можете да си закупите от тук.

Организатор на събитието е Innovator.

Подобни събития

Aniventure Comic Con води Краля на нощта в България

Aniventure Comic Con води Краля на нощта в България

Събития
15.09.2018 - 16.09.2018
гр. София, бул. „Цариградско шосе“ 149
Вивиан Уестуд – толкова дива, толкова непокорна

Вивиан Уестуд – толкова дива, толкова непокорна

15.02.2018
гр. София, бул. Цар Борис Освободител 10