City Innovation Café 4

Едно събитие с подкрепата на Столична Община

  • City Innovation Café 4
23.06.2018
гр. София, ул. Париж 1
В поредното четвърто "умно" иновационно кафе ще гостуват трима специални международни гости, експерти в областта на Smart Cities - от Великобритания, Франция и Тайван, които идват по покана у нас на консорциума "Smart Connect".

 Уилям Уеб - главен изпълнителен директор на Weightless SIG, базиран в Обединеното кралство, е създател на технологията Weighless-P и съветник на много главни изпълнителни директори и висши членове на правителството във Великобритания. Директор е на Webb Search и председател на IET (Институтa за инженерни науки и технологии).

Фабиен Петигранд e Главен директор технологии в ubiik inc., със седалище в Тайван - компания, която внася в Европа първите продукти, използващи технология Weightless. Фабиен притежава диплома по дигитални комуникационни системи от Telecom ParisTech, със завършена магистърска програма по инженерни науки в телекомуникациите и обработката на сигнали от Ecole Supérieure d'Ingénieursen Electrotechnique et Electronique, Париж.

Тиери Берисот e международен независим консултант и световно признат експерт в IoT / Telecom и Smart City със седалище във Франция и България.

Домакин на събитието ще бъде проектът "Зелена София" към Столична община в залата на ул. Париж 1 (на ъгъла с ул. Московска). Вход свободен!