Business In The City: Explore, Share, Grow

Форумът ще събере 250 млади мениджъри и предприемачи от България и чужбина

  • Business In The City: Explore, Share, Grow
08.09.2017 - 10.09.2017
гр. София, бул. „Цариградско шосе“ 149

В периода 8-10 септември 2017 г, Международна младежка камара България организира в София международна конференция Business in the City: Explore | Share | Grow. На форума ще се съберат около 250 млади мениджъри и предприемачи от България и чужбина с една единствена цел – да развият бизнеса си. С тях ще обменят опит 9 лектори - лидери и иноватори от поне 4 държави, които непрестанно работят в името на позитивната промяна в нашето общество. 

По време на Business in the City: Explore | Share | Grow ще бъдат представени основните аспекти на правенето на бизнес в съвременния град – от проучването на възможностите през споделянето на идеи и ресурси с цел постигане на устойчив растеж. Акценти на форума ще бъдат поставени върху актуалните бизнес тенденции и предизвикателствата пред развитието на икономиката и бизнеса в модерния град – споделена  икономика, корпоративната социална отговорност и много други. Лекторите на конференцията ще отговорят на въпроси как компаниите могат да се възползват от тези тенденции, за да преминат на следващото ниво на развитие. 

Гостите на форума ще имат възможност да участват в уникални семинари, чрез които да проучат и открият най-подходящите инструменти и техники за изграждането на успешен и устойчив бизнес. 

Желаещите да покажат бизнеса си на участниците в международната конференция ще могат да го направят на предвиденото за целта изложение. То ще се провежда през трите дни на форума. Там всяка компания ще има възможност да представи най-доброто от своите продукти и услуги.

Повече информация за Business in the City: Explore | Share | Grow може да се намери на сайта на събитието тук.


Подобни събития

Innowave 2017 Business and Startup Conference

Innowave 2017 Business and Startup Conference

Събития
20.10.2017 - 21.10.2017
гр. Варна, бул. Цар Освободител 44