Бургаски фестивал на виното

Цветната гама от вина ще бъде oт оранжево вино, бели, червени и розета

  • Бургаски фестивал на виното
28.07.2017 - 30.07.2017
гр. бургас, Приморски парк

Над 300 марки качествени вина очакват посетителите на ІV Бургаски фестивал на виното. Освен българските, бургаската публика ще има възможността да дегустира и продукти от Италия, Испания и Франция. 

От 28 до 30 юли експоцентър "Флора" в Бургас  ще събере професионалисти, ценители и любители на най-значимото за региона винарско събитие. Носителите на престижни награди от световни конкурси ще представят пред жителите и гостите на града отбрани продукти.

Летният фестивал ще продължи традицията от миналата година с дегустация на оранжево вино. Цветната гама от вина ще бъде допълнена от качествени  бели, червени и розета. Всички те ще могат да се дегустират и закупят на цени на производител от мястото на събитието.

Посетителите ще могат да се насладят на неповторимия вкус на италиански шоколад от Торино, а така също да отпият и глътка ароматно кафе, създадено от четири поколения италиански пекари на кафе от 1909 г.

Коктейли на винена основа ще предложи специално създаденият за събитието Wine Craft Bar. Още много и разнообразни изненади и винени предизвикателства ще открият посетителите и тази година от 28 до 30 юли в изложбен център "Флора" в Бургас. 

ІV Бургаски фестивал на виното се организира от Националната лозаро-винарска камара и "Експо тим" ООД със съдействието на община Бургас.


Подобни събития

BurgasConf - следващата спирка на IT Tour

BurgasConf - следващата спирка на IT Tour

Семинари
15.07.2017
гр. Бургас, Приморски парк
Фестивал "Включи града"

Фестивал "Включи града"

16.06.2017 - 18.06.2017
гр. бургас, Приморски парк
Ветроходна регата в Бургас

Ветроходна регата в Бургас

23.06.2017 - 25.06.2017
гр. бургас, Приморски парк