Блог

Тук е полезната информация, която желаем да споделим с вас.


Теофил Шиков за Masters Of Know-How: В България има изключителни умове, които разработват продукти и услуги на световно ниво

Интервю с Теофил Шиков за спецификата на работата му като специлист в областта на В2В продажбите за технологични компании

Прочети повече...

Любомир Сергеев за пътя на вдъхновението в рекламната фотография

Кумир, идол и вдъхновение за българските фотографи. Това са само част от определенията за Любомир Сергеев. В това интервю той споделя какъв е пътят на неговото вдъхновение и кой е неговия извор на брилянтни рекламни идеи.

Прочети повече...

Петьо Петков: В DroneUp Festival участват над 30 държави с 60 филма.

От две години насам, Петьо всяко лято посвещава работата си на това да превърне Пловдив в "Меката" на късометражните дрон филми.

Прочети повече...

Петко Танчев: 3D мапингът е за да създава все повече красота в сетивата на хората

Петко знае как да пренареди аспектите на физическата действителност, използвайки я като платно, където да създаде дигитално съдържание чрез генеративни образи, интерактивни системи, UI, анимация и видео.

Прочети повече...

Стоян Стоянов: Фотографията е възможност да се вглъбиш в това което правиш и да си починеш истински от изминалия ден

Стоян Стоянов е фотографът, който направи красотата на зимен Пловдив световно известна с фотография, която спечели един от конкурсите „Светът отвисоко” на руското издание на National Geographic.

Прочети повече...

Топ 5 области, които привличат българите с опит в чужбина за кариера в България

Квалифицираните българи, получили образование в чужбина, все по-често търсят опции за връщане в България и реализация тук.

Прочети повече...

Как и защо се случва преходът от coworking към coliving?

Работата може да бъде в пъти по-ползотворна в споделено място за работа и съжителство

Прочети повече...

Ангелина Маркова - за пътя на едно голямо сърце

Ангелина Маркова е основателят на каузата „Моето сърце е съпричастно, “What about Yours?”, стартирала своя път от Германия и трайно установила се в нейния роден град - Пловдив.

Прочети повече...

Как да се популяризираме в интернет? Съвети на топ специалисти от България

За всеки бизнес рекламата в интернет вече е една от най - продуктивните стъпки към увеличаването на потребителите, както и към установяване на трайни отношения с клиентите. Тук ви представяме няколко съвета от специалисти областта.

Прочети повече...

Софи Йотова: чрез работилниците си показвам,че здравословното готвене и хранене са постижими за всеки

Софи Йотова е една кулинарна фея, която превръща хобито си в своя страст, която успешно предава на всички в обкръжението си.

Прочети повече...

Световното издание за ораторски умения Toastmasters Club, активно и в България

В България има три активни клуба, отворени за посетители и нови членове – Biz Labs Toastmasters Club в град Пловдив, Business park Toastmasters Club и Sofia Toastmasters Club в град София.

Прочети повече...

Български стартъп помага в избора на изгодна почивка

Софтуерът, създаден от Георги Ангелов, известният уеб дизайнер и кулинарен експерт, събира в yoo.bg хиляди актуални туристически оферти.

Прочети повече...
Показва 1 до 12 от 32 (3 страници)